Tapahtumakalenteri

HOK-ELANTO VAALITTorstai  26.3.2020 - Maanantai 6.4.2020 - Äänestyslipukkeet toimitetaan kotiin viikon 13 aikana

KIITOKSIA KAIKILLE HOK-ELANTO VAALEISSA ÄÄNESTÄNEILLE, SAIN 71 ÄÄNTÄ JA SIJOITUIN PERUSSUOMALAISTEN LISTALLA SIJALLE 37. VALITUIKSI PERUSSUOMALAISISTA TULIVAT: MIKA RAATIKAINEN, MARI RANTANEN, ARJA JUVONEN JA MIKA NIIKKO, ONNITTELUT VALITUILLE!

Nyt kaikki Hok-Elannon jäsenet äänestämään Perussuomalaista ehdokasta HOK-Elannon edustajiston vaaleissa. Äänestyslipukkeet toimitetaan koteihin ja palautetaan postitse. Myös sähköinen äänestys on mahdollista. HOK-Elanto toimittaa tarkemmat tiedot postitse viikon 13 aikana.

Perussuomalaiset ovat - Helsinki-Uusimaa listalla, josta yritetään saada mahdollisimman monta ehdokasta ajamaan edustajistoon tavallisen suomalaisen kaupassakävijän etua. Kotimaista ruokaa edulliseen hintaan, ilman että tuottajaa riistetään. Itselläni on lisäksi tavoitteena, että taataan suurena työllistäjänä Suomalaisten työpaikat ja mahdollistetaan jatkossa myös Suomalaisten opiskelijoiden työpaikat, jotka ovat joutuneet tällä hetkellä toisen luokan kansalaisen asemaan S-ryhmän suosiessa monikulttuurisia työntekijöitä.

https://youtu.be/qmxNsneaDwg 

Hok_elanto_vaalit_Juhani_2.png

Tapahtuman kotisivut

Kaupunginvaltuuston kokousKeskiviikko  22.4.2020 - Kaupungintalo

Asialistalla käsitellään Hernesaaren asemakaavan muutosta. Jätkäsaaren kokemuksesta pitäisi ottaa oppia, jotta ei muodosteta sinne samanlaista liikenteellistä "pullonkaulaa". Havainnekuvien perusteella nykyinen tie, joka menee "Fordin kärkeen" saakka, ollaan tuhoamassa ja alueelle rakennettaisiin vain yksi tie takakautta. Ehdottaisin, että suunnitelmassa huomioitaisiin ja hyödynnettäisiin nykyisin olevaa meren vieressä kulkevaa tietä, joka yhdistyisi saaren päässä uuteen tiehen. Näin alueen perukoilta pääsisi pois kahta tietä pitkin kun se kulkisi ympyrän lailla alueella. Alueen tekeminen "autottomaksi" ei tämän hetkisen suunnitelman mukaan mahdollistaisi edes muuttoauton tulemista alueelle, jos asunto sattuisi sijaitsemaan nykyisen vanhan tien varrella.

Perussuomalaiset tekivät 22.3.2020 Kaupunginvaltuuston kokouksessa ponnen, jossa kaikki liikennemuodot myös yksityisautoilu otettaisiin huomioon Hernesaaren asuntorakentamisen kaavoittamisen yhteydessä, jotta otettaisiin opiksi Jätkäsaaren liikenteellisistä ongelmista. Pontta kannatti vain 10 valtuutettua. Huomionarvoista asiassa on se, että sitä kannatti vain yksi kokoomuksen valtuutettu. https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalainen-helsingin-valtuustoryhma-hernesaaren-liikennesuunnittelu-perustuu-oletettuihin-ruuhkamaksuihin-ja-koko-helsingin-maksulliseen-pysakointiin-nain-ei-voi-olla/