Tapahtumakalenteri

Hakaniemen markkinatSunnuntai  1.9.2019 - Hakaniemen Tori

Hakaniementorilla 1.9 perussuomalaisten teltalla paikalla aktiivit kansanedustaja Mari Rantanen, varavaltuutettu Juhani Strandén, PS-naisten aluevastaava Sari Henriksson, PS-naisten Helsingin puheenjohtaja Nina Strandén, Terttu Kirjavainen, Ilmi Pantsari, Peter Lindberg, Liisa Lehto, Anne Mattila ja Heikki Korhonen. Keskustelua käytiin myös mm. ELY-keskuksen toiminnasta Porvoossa, jossa vuonna 2015 sijoitettiin erittäin vaarallisia turvapaikanhakijoita alueelle. Asiakirjat Faktaa osiossa.

Hakis19.jpg

Kaupunginvaltuuston kokousKeskiviikko  25.9.2019 - Kaupungintalo

Nyt se on todistettu käytännössä: RKP:n, vihreiden, vasemmistoliiton, piraattien ja F!:n koko valtuustoryhmät sekä demarien valtuustoryhmän niukka enemmistö ovat sitä mieltä, että Helsinki on koko Euroopan sosiaalitoimisto ja on ihan oikein, että suomalaisella yhteiskunnalla ja helsinkiläisillä veronmaksajilla maksatetaan toisten EU-maiden kansalaisten hoitokustannukset. Eilisessä kaupunginvaltuuston istunnossa perussuomalaiset esittivät Hyttisen ponnessa, että nämä hoitokustannukset perittäisiin "paperittomina" hoidettavien EU-kansalaisten kotivaltioilta, mutta tämä ehdotus ei jostain syystä kelvannut vihervasemmistolle ja RKP:lle. 

Hyttisenponsi.png

Kaupunginvaltuuston kokouksessa olen päässyt nyt lähettämään eteenpäin seuraavat kaksi aloitetta, jotka alunperin tein keväällä niiden saadessa nyt riittävän määrän valtuutettujen allekirjoituksia: (Aloite 1) Kaupintie 11, olevien bussipysäkkien siirtämiseksi muutamalla metrillä tulosuuntaansa ja sivulle laajentaminen.
Esitän, että Kaupintie 11 Lassilassa oleville bussipysäkeille tehdään laajennukset/levennykset. Tällä hetkellä bussiliikennöinti siellä on ongelmallinen ruuhkien ja aikataulussa pysymisen takia. Järjestelyillä taattaisiin myös Hälytysajoneuvojen esteetön kulku. Tällä hetkellä se on ongelma, koska tilaa väistämiseen siellä ei ole. Myös kolaritilanteessa liikenne ei pääse ohittamaan vaan joutuu odottamaan, kunnes kolari on saatu raivattua pois.

Juhani Strandén
Perussuomalaisten 3.varavaltuutettu

(Aloite 2) Antinniitynpuiston penkit

Helsingin kaupungin strategia kannustaa liikkumaan. Vanhusten ja huonokuntoisten ihmisten liikkeelle saaminen tuo säästöjä kansanterveydelle. Nyt olen saanut tietoa, että moni huonokuntoinen ja liikuntarajoitteinen vanhus ei jaksa lähteä ulos liikkumaan, vaikka olisi haluja.
Kannelmäen Antinniityllä ei ole tällä hetkellä puiston penkkejä, johon voisi istahtaa välillä lepäämään ja nauttimaan puiston rauhasta.
Kaupungin tulisi järjestää ns. ympyräpuiston poluille riittävä määrä penkkejä, jotta levähdyshetket mahdollistuisivat ja ikäihmiset uskaltavat lähteä liikkeelle.

Juhani Strandén
Perussuomalaisten 3.varavaltuutettu

kaupunginvaltuustonkokous259.jpg

Kaupunginvaltuusto269.jpg